Diner Transporable Buffet
Se Menu her

 


Om Kinesisk:

 Det kinesiske køkken er i harmoni og balance Det handler om balance, harmoni, alsidighed og variation, når kokken i det kinesiske køkken serverer et udvalg af retter fra det store kinesiske menukort. Et kinesisk ordsprog siger ”På jorden er maden folkets himmel.” Som gæst ved et kinesisk bord kan man derfor vente sig en oplevelse, der med farve, duft og forskellige konsistens pirrer både sanser og smagsløg.

I Kina sidder man traditionelt ved runde borde, hvorpå en rund drejelig plade på midten af bordet sørger for, at alle gæster kan smage på alle retterne. Traditionen med de runde borde er svær at holde fast i i Vesten, men det sociale ved spisningen og muligheden for at smage på et stort udvalg af kinesiske retter, kan man dog let bevare, selv om bordene her normalt er kvadratiske.

Kinesisk mad er lige så varieret som Kina er stort. Det er imidlertid normalt i hele Kina, at man spiser og deler mange forskellige retter. Et andet fællestræk for kinesisk mad er, at maden altid er forberedt af et stort udvalg af gode, sunde råvarer. Der skal være balance i retten mellem indholdet af kød, grøntsager, ris og nudler. Uanset hvordan den enkelte ret er sammensat, vil der dog altid være fokus på et smagfuldt et veltillavet måltid, der får den spisende til at føle sig godt tilpas og tilfredsstillet. Hos os serverer vi et stort udvalg af traditionelle og klassiske kinesiske retter.

Der er desuden kinesisk buffet, hvor De kan vælge imellem et stort udvalg af kinesiske pecialiteter. Stor variation Der er ikke retningslinjer for hvad man skal spise først, når man spiser kinesisk. Men supper er altid en god måde at gøre maven klar til et spændende måltid på. I Kina laver man supper af både grøntsager, kød og i sk. En anden populær forret er de sprøde, hjemmelavede forårsruller, der er fyldt med kød og grøntsager. Ris kommer som tilbehør til en lang række af vores retter. Risen er god til at tage den sidste sult. Nudler i ndes både kogte og stegte og er ligesom risen enten tilbehør til mad eller en del af en ret. Det kinesiske køkken bruger mange forskellige typer kød, der enten steges, dybsteges eller dampes. Både okseskød, and, svinekød og kylling gør sig godt med de mange forskellige saucer og marinader, der anvendes i det kinesiske køkken. Saucer og marinader giver maden den gode smag. Prøv f.eks. den traditionelle sur-sød sauce eller karry-, chili-, sorte bønner- eller barbecue og østers sauce.

Det kinesiske køkken gør også stor brug af alt det gode fra havet. Stegte blæk sprutter, indbagte kongerejer eller den delikate haji nnesuppe er spændende retter, der har deres helt eget kinesiske særpræg. Chop suey er en traditionel kinesisk ret, hvor kød eller i sk og grøntsager lynsteges. Det betyder, at smagen og friskheden af de gode råvarer bevares bedst muligt. Chop suey serveres normalt ovenpå ris. Grøntsager og frugt fylder en del i det kinesiske køkken. Det gør retterne ba lancerede og harmoniske og giver mange gode smagsnuancer og ikke mindst en god mæthedsfornemmelse. Bambusskud, svampe, ananas eller for eksempel icebergsalat er nogle af de mange gode grøntsager, man kan vælge.


   
 

 

 

Roskildevej 320

2610 Rødovre

TLF: 36 31 31 38

(Gammel Kinesisk Restaurant Dragon Palace )